Tenen lloc les 24 jornades de disseny de l’EASD

Aquestes són un esdeveniment emblemàtic en l’àmbit del disseny que reuneix professionals destacats del sector

Educació 20 de febrero de 2024 Redacció Redacció

En aquest context, entrevistar des de la Televisió de Castelló a Sales i David Marqués representa una oportunitat única per a obtindre informació valuosa sobre la seua trajectòria, processos creatius, inspiracions i visió del disseny contemporani.

Sales és conegut per la seua innovadora aproximació al disseny gràfic, fusionant art, tecnologia i cultura per a crear obres visualment impactants i conceptualment riques. Els seus projectes abasten des de identitat visual i branding fins a disseny editorial i digital, i el seu enfocament multidisciplinari aporta una perspectiva fresca i creativa al camp del disseny.

D’altra banda, David Marqués és reconegut per la seua destacada tasca en el disseny de productes, amb una especialització en mobiliari i objectes funcionals. El seu treball es caracteritza per la combinació d’estètica i funcionalitat, amb un èmfasi en la sostenibilitat i la innovació en materials i processos de fabricació.

Durant la entrevista, és probable que s’aborden temes rellevants com les tendències actuals en disseny, els reptes i oportunitats de la indústria, la importància de la creativitat i l’originalitat, així com consells per a estudiants i professionals emergents que busquen destacar en el competitivo món del disseny.

Aquesta entrevista ofereix una finestra única per a endinsar-se en la ment creativa de dues figures destacades del disseny contemporani i obtindre coneixements valuables que poden inspirar i influir en futurs dissenyadors.

Te puede interesar
Lo más visto