La Autoritat Portuària de Castelló ha destinat 194.229 euros per millorar l'accessibilitat en diverses àrees de l'entorn portuari

Aquesta inversió es centra en fer que espais públics en zones lúdiques, administratives i pesqueres siguin més accessibles per a tots els ciutadans

Economía 24 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4834

Aquestes obres s'afegeixen a una inversió anterior de 170.000 euros realitzada fa un any, que també tenia com a objectiu millorar l'accessibilitat a l'àrea portuària.

El president de PortCastelló, Rubén Ibáñez, ha destacat la importància de dinamitzar la façana marítima i consolidar el port com un lloc de referència, reforçant així el vincle entre el port i la ciutat. Aquesta iniciativa busca garantir que tots els ciutadans de Castelló puguin gaudir de les instal·lacions portuàries i els seus atractius.

Les obres inclouen la creació d'itineraris peatonals accessibles, amb ample suficient i sense obstacles, així com l'adaptació de passos de vianants i la instal·lació de paviment podotàctil per facilitar l'orientació de persones amb discapacitat visual. A més, s'estan construint petites rampes per facilitar l'accés a àrees de jocs infantils situades en el moll de Costa.

També s'estan habilitant places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, seguint la normativa vigent i establint itineraris accessibles i zones de transferència adequades. Aquestes accions busquen millorar l'accessibilitat en l'entorn portuari i promoure la inclusió de totes les persones en el gaudi d'aquestes instal·lacions.

Te puede interesar
Lo más visto