Begoña Carrasco va anunciar que el Consell Rector extraordinari del Patronat Municipal de Festes aprovarà aquest dijous les subvencions per als col·lectius festius

Aquests inclouen gaiatas, entitats vinculades, la Gestora de Gaiatas i la Federació de Colles

Festes 22 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4845

L'objectiu és que aquestes ajudes estiguen disponibles abans de les festes de la Magdalena, evitant que els festeros hagen d'avançar diners de la seva butxaca, com ha ocorregut en anys anteriors. Carrasco va destacar la bona coordinació entre les àrees del govern per aprovar el pressupost de 2024 a temps, assegurant que els col·lectius festius rebin el suport econòmic necessari. A més, va felicitar als festeros pel seu treball altruista i va expressar el seu desig que les gaiatas siguen declarades Bé d'Interés Cultural, reconeixent l'esforç i l'afecte dedicats als monuments festius.

D'altra banda, cal destacar que l'aprovació de les subvencions per als col·lectius festius abans de les festes de la Magdalena representa un pas important per garantir que puguen dur a terme les seves celebracions de manera adequada i sense dificultats financeres. L'acció coordinada del govern local per assegurar que aquestes ajudes estiguen disponibles a temps demostra un compromís amb el teixit festiu i cultural de la ciutat. A més, la visita de l'alcaldessa a l'almacén de gaiatas reflecteix el reconeixement i suport als esforços dels festeros, destacant la seva contribució a la identitat i tradicions de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto