Detingut a Albacete el presumpte atracador de gasolineras a la Vall d'Uixo

Això ha estat dut a terme per la Guàrdia Civil en col·laboració amb les autoritats d’Albacete

Successos 22 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4844

Aquest fet representa un avanç important en la lluita contra el crim organitzat i la protecció de la ciutadania. Aquest individu, a més de ser sospitós de perpetrar dos robatoris amb violència i intimidació, dos delictes d’estafa i un de furt en grau de temptativa, ha estat vinculat a una sèrie d’activitats delictives a la regió.

Els fets investigats es remunten a finals de gener del present any, quan la Guàrdia Civil de la Vall d’Uixó va iniciar una investigació després d’un intent d’atracament a una gasolinera local. En aquest incident, l’individu, armat amb una pistola, va intentar ingressar sense èxit a l’establiment, la qual cosa va portar a una confrontació amb la dependent abans de fugir del lloc. Posteriorment, es va descobrir que aquest mateix subjecte havia perpetrat un robatori similar a la mateixa gasolinera al juliol de 2020, aconseguint endur-se diners en efectiu.

A més d’aquests delictes, el sospitós també està acusat de cometre estafes en repostar combustible sense efectuar el pagament corresponent. Durant la comissió d’aquests actes delictius, l’individu cobria el seu rostre amb diverses peces per dificultar la seva identificació i aprofitava la seva residència a Albacete per amagar-se després de cometre els delictes, complicant així la tasca policial.

La detenció es va dur a terme després d’una exhaustiva investigació i la col·laboració entre les autoritats de la Vall d’Uixó i Albacete.

Te puede interesar
Lo más visto