L’Ajuntament de Castelló ha organitzat un ampli dispositiu de trànsit i seguretat per a les festes de la Magdalena

Aquestes es duran a terme del 2 al 10 de març, amb més de 1.700 efectius entre la Policia Local, Agents de Mobilitat i altres cossos de seguretat

Festes 22 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4847

Enguany s’ha incrementat en un 13,8% el nombre de serveis per a garantir la convivència i respondre eficaçment als 322 actes programats.

El dia amb major desplegament serà el diumenge 3 de març, amb 215 efectius operatives a causa de la Romeria de les Canyes, el partit de futbol i el Desfilada de Gaiates. S’han previst mesures especials per a la Nit Màgica, amb un operatiu extraordinari, i s’ampliarà el servei del Punt Intermedi de Curta Estada per a oferir assistència sanitària durant la setmana de festes.

A més, s’implementarà un servei preventiu de control de comerç, consum, espectacles i activitats, i s’intensificaran els controls d’alcohol, drogues i velocitat. El dispositiu sanitari inclourà 32 vehicles i 250 efectius, amb l’objectiu d’evitar la saturació dels serveis d’urgències ordinàries.

Així mateix, s’establiran punts violeta en diverses places de la ciutat, així com punts d’informació en zones de concerts i àrees festives. Aquest ampli desplegament reflecteix el compromís de l’Ajuntament de Castelló amb la seguretat i el benestar dels ciutadans durant les festes de la Magdalena.

Te puede interesar
Lo más visto