Es decreten tres dies de dol oficial per a tota la Comunitat: se suspén l'acte de nombrament dels pregoners i presentació del programa oficial de festes

Actes com les Galanías o el BP Marató es mantenen este cap de setmana per la impossibilitat d'adjudicar una altra data

Successos 23 de febrero de 2024 Redacció Redacció
cats

Després de l'anunci de Carlos Mazón de tres dies de dol oficial per a tota la Comunitat Valenciana per l'ocorregut amb l'incendi que ha arrasat 139 habitatges en el barri de Campanar de València, Begoña Carrasco ens compta en directe en el plató principal de Ó24 que la ciutat de Castelló de la Plana se suma i demà dissabte 24 de febrer a les 12:00h es farà un minut de silenci a la Plaça Major per les víctimes i afectats en l'incendi de València. A més. des de hui les banderes oficials de l'Ajuntament onegen a mitja asta en senyal de respecte, condol i duel.

Què passa amb els actes de Magdalena?

Les Galaníes i la BP Marató de Castelló se celebraran per la impossibilitat de canviar la data, però les Galaníes ho faran sense els elements festiusés a dir, s'elimina la pirotècnia i música a l'entrada de la comitiva. Únicament se celebrarà l'acte institucional. D'altra banda es traspassen a la setmana que ve actes institucionals com la presentació del programa oficial de festes d'esta vesprada i el nomenament oficial dels Pregoners de la Magdalena prevista per a demà al mig dia.

Marató bp i 10K FACSA 

Pel que fa a la prova esportiva de la Marató bp i 10K FACSA agendada este diumenge a la ciutat de Castelló, manté la seua celebració a causa del gran numere de participants mobilitzats, molts d'ells ja situats a la ciutat de Castelló, a més de l'ampli dispositiu necessari que comporta este esdeveniment.

A la resta de la Província de Castelló

Encara hi ha molta incertesa i trucades telefòniques. A la província de València ja s'ha suspés l'acte de la Cridá tant en la pròpia ciutat com als pobles fallers de voltant. Per això, a la província de Castelló es continua a l'espera de l'anunci de pobles fallers com La Vall d'Uixó, Borriana o Benicarló, els quals tenien agenda cultural prevista per a este cap de setmana.

Te puede interesar
Lo más visto