Benicarló participa activament en la fira de turisme Navartur a Pamplona

Aquesta es presenta com una destinació turística completa amb atractius com platges, gastronomia, cultura i esdeveniments com les Falles

General 23 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4872

Amb presència a l'estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de Castelló Mediterrani, la ciutat promou la seva oferta turística, especialment la gastronomia local i els seus productes de primera qualitat. A més, aquesta participació busca consolidar la fidelització del públic navarrés, un dels mercats importants per a la ciutat. Amb plans per a assistir a altres fires de turisme durant l'any, Benicarló reafirma el seu compromís amb la promoció turística i la captació de nous visitants.

La participació de Benicarló en la fira de turisme Navartur és una oportunitat clau per promoure els seus atractius turístics, des de les seues platges fins a la seua rica gastronomia i esdeveniments culturals com les Falles.

A més, al consolidar la fidelització del públic navarrés i assistir a altres fires durant l'any, la ciutat demostra el seu compromís continu amb la promoció turística i l'expansió de la seua base de visitants.

Te puede interesar
Lo más visto