L'Institut Valencià de Cultura (IVC) conclou els espectacles programats a Castelló de la Plana dins del circuit Sonora 2024

El concert tindrà lloc el dimecres 28 de febrer a les 20.00 hores al Museu de Belles Arts de Castelló

Cultura 27 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4895

Clara Andrés presentarà el seu últim treball guardonat, "Capfico", creat en col·laboració amb Estela Tormo. Aquest treball és un diàleg entre les dues compositores que proposa noves textures sonores i un joc entre el que hi ha dins i fora, com una capbussada en l’aigua.

Aquesta edició del circuit Sonora va portar grups i solistes guanyadors o finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana a quatre localitats de la Comunitat Valenciana. El circuit va incloure concerts a les capitals culturals valencianes 2023, Guardamar del Segura i Geldo, durant els mesos de setembre i octubre, i ara a Castelló de la Plana, amb concerts a l’Auditori i al Museu de Belles Arts al gener i febrer. El circuit finalitzarà a Alacant al març.

Els artistes que han participat en aquesta edició de Sonora inclouen Nacho Casado, Smoking Souls, Dani Miquel, Noèlia Llorens ‘Titana’, Sedajazz, Screaming Pillows, Marala, Ciudad Jara, Identidade, Clara Andrés, Ales Cesarini, Xavi Sarrià, Funkiwis i Jazzwoman. La programació completa es pot consultar a la web del circuit, on també es poden adquirir les entrades, que poden ser gratuïtes o tenir un preu simbòlic de 3 a 6 euros.

Te puede interesar
Lo más visto