La Fundació Globalis, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vila-real, obri la convocatòria anual dels Premis Globalis

Aquests estan destinats a reconèixer empreses innovadores i emprenedors

General 03 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_4903

Aquests premis busquen destacar l'esforç i la innovació en l'àmbit empresarial, atorgant un primer premi de 1.500€, així com un Accèssit i un Accèssit Jove Empresa, tots dos dotats amb 500€.

La jove empresa guardonada tindrà l'oportunitat de disposar d'un despatx gratuït al Viver d'Empreses de la Cambra de Comerç de Castelló a Vila-real. A més, l'Ajuntament de Vila-real lliurarà el Premi Vila-real Innpulso a l'empresa que representarà a la localitat en les trobades de la Xarxa Innpulso.

Les empreses interessades poden consultar les bases a la web de la Fundació Globalis i realitzar consultes addicionals per correu electrònic o telèfon. La Fundació Globalis promou la modernització socioeconòmica des de Vila-real, donant suport a iniciatives innovadores, emprenedoria, ocupació juvenil i projectes vinculats a la salut, nutrició i esports.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto