Ha tingut lloc un acte exclusiu per als patrocinadors, sponsors i col·laboradors de la memòria de la 39a edició

Aquesta trobada ha tingut lloc a la Sala Àmbit Cultural d'El Corte Inglés de Castelló

General 27 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4901

En aquesta presentació, es va revisar l'impacte que va tenir la cursa a la ciutat i la participació de les empreses. Amb 1448 inscrits i 15 en la categoria inclusiva, aquesta edició va marcar un punt d'inflexió per al creixement de la Mitja Marató de Castelló

Els participants van deixar ressenyes molt positives, destacant la feina de la Unió Atlètica de Castelló, l'empresa de màrqueting Saúl Brand i els patrocinadors. Es va aconseguir l'objectiu de proporcionar un cap de setmana esportiu per als participants i els habitants de Castelló, amb serveis com zona VIP, aparcament gratuït a El Corte Inglés, Fira del Corredor, punts de avituallament i seguretat proporcionada per Creu Roja, Policia Local i voluntaris. 

A més de la cursa, hi va haver xerrades i entrenaments amb ambaixadors olímpics com Diana Martín i Jesús Espanya. Els representants de les empreses i entitats van rebre una medalla en agraïment pel seu suport, i es va lliurar la quantitat recaptada en donacions benèfiques a Creu Roja Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto