Solé City, el nou i vibrant espai cultural de 2.500 metres quadrats, es prepara per fer el seu debut a les festes de la Magdalena de Castelló

Aquest compte amb una programació diversa que fusiona música, gastronomia local i arts escèniques

Festes 28 de febrero de 2024 Redacció Redacció
IMG_4918

Situated al costat de la rotonda de Tombatossals, obrirà les seves portes cada dia a partir de les 10:00 hores, oferint una experiència única per als assistents.

L'agenda musical de Solé City promet una varietat de gèneres, des de rock i funky fins a flamenc i música negra, destacant la participació de grups locals com Cod Routers, Vudú, Patxi Ojana, Cositas Buenas, La Meligrana, Fitipaldis Band, Five, Kasparov i Fonki Cheff. A més, l'espai comptarà amb activitats respectuoses en horaris per evitar molèsties veïnals, com malabars amb foc, teles aèries, teatre a l'aire lliure, monòlegs i cinema.

Quant a la gastronomia, el xef Iñaki Tobar oferirà una carta exclusiva inspirada en la tradició de les festes, amb plats típics com 'ximos', entrepans 'blanc i negre', callos, calamares i galtes, entre altres. Solé City estarà obert ininterrompudament des de les 10:00 fins a les 02:00 hores, perquè els assistents puguin gaudir d'aquesta experiència cultural durant tota la setmana de la Magdalena.

Te puede interesar
Lo más visto