Adrián Sorribes Herraiz ha sigut designat com a president de la FVMP

La comissió s'ha constituït a la seu de la Conselleria d'Hisenda, amb la presència de la Consellera Ruth María Merino Peña i la presidenta de la FVMP

General 03 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_4925

Sorribes va expressar la seva satisfacció per aquest nomenament i va destacar la importància que Nules estiga representada en aquesta comissió, comprometent-se a treballar perquè totes les poblacions es beneficien de les competències d'aquest organisme supramunicipal. Actualment, Sorribes també és regidor delegat en àrees com Contractació, Personal, Edificis Municipals, Transparència, Alumbrament Públic, Subministrament d'Aigua, Transport Urbà, Alcantarillado i Participació Ciutadana en l'Ajuntament de Nules.

La designació d'Adrián Sorribes com a president de la Comissió d'Hisenda, Economia i Administració Pública de la FVMP representa un pas significatiu per a Nules, assegurant la seva representació i participació en decisions rellevants a nivell supramunicipal. Amb el seu compromís i dedicació, s'espera que contribuïsca al benefici de totes les poblacions involucrades, treballant per a garantir una gestió eficient i transparent en els àmbits de la seua competència.

Te puede interesar
Lo más visto