El cartell més 'castellonenc' per a la partida del IX Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana

El Club Pilotari Castelló prepara una doble cita amb una partida d'Escala i corda el dilluns 4 de març al Trinquet del Parc Esportiu Sindical i partides al Carrer Gràcia el dimecres 6

Esports 28 de febrero de 2024 Redacció Redacció
026d1650-0a05-434a-b189-d9babe010b41

La regidora d'esports de Castelló, Maica Hurtado, ha assistit a la presentació del IX Trofeu Magdalena de Pilota Valenciana junt amb la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos i els alumnes de pilota del CRIS Creu Roja. 

Hurtado anima a tota la ciutadania a 'acudir al trinquet municipal per gaudir d'una partida professional de pilota valenciana de primer nivell i, com a regidora, espera que siga tot un èxit'

Per la seua banda, la presidenta del Club Pilotari de Castelló, Noemí Torrijos, ha destacat el significat de l'acte per club, amb més de trenta-quatre anys d'història, i catorze en les noves instal·lacions del Parc Esportiu Sindical. Un reflex de la importància de la pilota a la nostra ciutat i del compromís del Club. A més, ha afegit: 'enguany volem convidar a tot Castelló a viure la festa de la pilota, fent un homenatge, com ja va sent habitual, a una persona que ens ha recolzat des de la seua tasca al Patronat i que aquest any és Juan Violeta. Des del Club Pilotari Castelló volem fer-li un reconeixement a la seua carrera professional vinculat sempre a l'esport, sobretot com a fundador i gerent del Patronat d'Esports, i en la seua implicació en les obres de la gran majoria d'instal·lacions esportives de la ciutat, en especial en la construcció de l'actual Trinquet Municipal i del Frontó Valencià. Juan Violeta sempre ha recolzat al Club en l'organització de les partides de professionals a la ciutat i s'ha encarregat que els trinquets, tant el de Castàlia com l'actual, estigueren sempre en les millors condicions.


La cita comença a les 17.30 h amb el reconeixement a Juan Violeta. A continuació, a les 18.00 h, es disputarà la partida que enfrontarà a Diego, Guillermo i Álvaro Mañas a l'equip format per Julio, Salva i Guillem. Diego d'Onda, és el principal representant professional de la província, amb Álvaro Mañas, jugador vila-realenc que té un lligam especial al club de Castelló. Estaran acompanyats de Guillermo de "El Puig", professional molt valorat a les nostres terres. A la contra tindran a Julio i Guillem Palau, germans d'Alginet, reforçats pel veterà mitger Salva de Massamagrell.

El Club també ha preparat una segona cita el dimecres 6 de març, al carrer Gràcia, a partir de les 16.00 h, amb diferents activitats de pilota, com ja va sent tradició. Entre aquestes destaquen partides de xiquets i xiquetes, de persones del CRIS de la Creu Roja i una partida d'exhibició de Galotxa.

Te puede interesar
Lo más visto