Nules impulsa la campanya del Dia del Pare per promoure les compres en el comerç local

Sota el lema "Les teves compres a Nules. Tenen premi!", aquesta iniciativa té com a objectiu incentivar el consum als establiments locals i donar suport als comerciants de la zona

General 01 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_4947

La campanya es desenvoluparà del 1 al 19 de març, durant els quals els residents i visitants que realitzin compres als comerços participants tindran l'oportunitat de participar en sorteigs emocionants. Entre els premis destacats es troba un viatge per a dues persones a La Rioja, que inclou una experiència de tast de vins a la prestigiosa Bodega Muga. A més, es sortejaran cinc sopars o dinars per a dues persones en restaurants locals, oferint una oportunitat única per gaudir de la gastronomía local.

Per participar en el sorteig, els clients hauran de dipositar els seus tiquets de compra per un valor mínim de 50 euros a l'urna ubicada als baixos de l'edifici de l'antiga Cambra Agrària. Cada tiquet vàlid atorgarà una participació en el sorteig, la qual cosa dóna als compradors l'oportunitat d'augmentar les seves possibilitats de guanyar en realitzar múltiples compres durant el període promocional.

Gemma Carratalá, Regidora de Comerç, va destacar la importància d'aquesta campanya per a l'impuls del comerç local i va expressar la seva satisfacció per la continuïtat d'aquesta iniciativa. "Després de l'èxit de campanyes anteriors, estem encantats d'oferir novament als nostres ciutadans l'oportunitat de ser recompensats per donar suport als comerços locals", va afirmar Carratalá.

A més de promoure les compres en el comerç local, aquesta campanya busca reforçar el vincle entre els residents i els comerciants de Nules, creant una comunitat més unida i pròspera. El sorteig es durà a terme el 21 de març a les 9 del matí als baixos de l'edifici de l'antiga Cambra Agrària, i s'espera que generi una gran expectació entre els participants.

L'Ajuntament de Nules convida a tots els residents i visitants a participar en aquesta emocionant campanya i a descobrir les nombroses opcions de compres que ofereix el comerç local.

Te puede interesar
Lo más visto