S'ha produït un incendi a l'habitatge situat al carrer Governador de Castelló

Això va succeir aproximadament a les 8:15 hores, moment en què es va rebre l'alerta al CICU (Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències)

Successos 05 de marzo de 2024 Redacció Redacció
0e43f151-ea6d-49c5-bda9-65bf10cb37a0

Davant la situació d'emergència, el CICU va desplegar una resposta ràpida, mobilitzant una unitat del SAMU (Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència) i una unitat de suport vital bàsic.

Un cop al lloc de l'incident, l'equip mèdic del SAMU es va encarregar de proporcionar atenció a les tres persones afectades per inhalació de fum. Es tracta d'una dona de 46 anys i dos homes de 21 i 51 anys respectivament. Després d'avaluar el seu estat i proporcionar-los l'atenció necessària en el lloc, es va procedir al seu trasllat a l'hospital General de Castelló.

L'acció ràpida dels serveis d'emergència va contribuir a estabilitzar les persones afectades i garantir el seu trasllat oportú a un centre mèdic per rebre el tractament adequat. Les autoritats continuen investigant les causes de l'incendi i brindant suport als afectats i les seves famílies en aquest moment difícil.

Te puede interesar
Lo más visto