‘Ja el dia és arribat’ i en este cas per a ‘fer una ciutat per jugar’

El Pregó Infantil de les Festes de la Magdalena 2024 ha acollit a més de 2000 xiquets

Festes 04 de marzo de 2024 Redacció Redacció
foto pregonero

Adrián Gil, pregoner infantil durant les festes de la Magdalena 2024, ha complit el seu somni, cantar els versos de Vicent Pau Serra alçant la seua veu a la ciutat de Castelló. 

Este és una desfilada molt esperada i arrelat a la ciutat de Castelló en el qual han participat més de 2000 xiquets i xiquetes. Pels carrers de la ciutat han desfilat més de 30 col·legis, diferents escoles de balls, les comissions de Gaiata infantils i molts altres col·lectius com Collas, el Vespa Club Azahar, la unitat canina de la Policia Local, i com no, el propi pregoner i la reina i dames de la ciutat infantils. 

Molts més són els col·lectius castellonencs que quasi durant tres hores han estat desfilant pels carrers de la ciutat. També, fins a Castelló de la Plana s'han desplaçat altres col·lectius de la província i Comunitat Valenciana.

Vega Torrejón, reina de les festes infantil de Castelló també ha guanyat el protagonisme de la ciutat. Ressonaven els aplaudiments tant d'assistents com de la tribuna d'autoritats, tots els veïns en peu celebrant el tercer dia de les festes fundacionals de la ciutat.

Pots tornar a gaudir de la desfilada fent clic ací.

Te puede interesar
Lo más visto