Acolliment multitudinari de la Romeria de les Canyes, al voltant de 165.000 persones han pujat a l'ermita de la Magdalena

Malgrat la meteorologia acompanya de molt de vent, els castellonencs no han volgut faltar a la seua cita anual

Festes 03 de marzo de 2024 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2024-03-03 at 09.47.15

Tercer diumenge de quaresma, comença el dia la Plaça Major de Castelló amb una gran cua de veïns que ja porten el seu mocador verd al coll i arrepleguen cinta i canya per a pujar a l'ermita de Sant Roc a menjar un ximo o un entrepà de faves, i com no, a arreplegar el seu rotllo. Finalment continuen el seu camí fins a l'ermita de la Magdalena, situada a quasi 7km de la ciutat.

Han sigut al voltant de 165.000 castellonencs i visitants els que malgrat el fort vent i baixes temperatures no han volgut faltar a la cita i han pujat fins a l'ermita de la Magdalena a tocar la campana. 

Com no, les reines de les Festes, Lourdes Climent i Vega Torrejón presidien el camí acompanyades de les dames de la ciutat i diferents figures institucionals com Begoña Carrasco, alcaldessa de Castelló, qui ha volgut remarcar: “La Magdalena és un aparador i una finestra que ens permet mostrar el món la nostra millor versió, l'orgull de ser i sentir-nos de Castelló”.

Tampoc ha volgut faltar el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, qui ha aprofitat per a anunciar que este dimarts en el ple del Consell es donarà llum verda a la declaració com a Bé d'Interés Cultural per a la Desfilada de Gaiatas.

Les comissions dels diferents sectors de Gaiatas i delegacions convidades també els acompanyaven al costat de milers de veïns i visitants.

Pots veure el reportatge complet amb un sol clic.

Te puede interesar
Lo más visto