César Agut, ha cantat els versos del poeta Bernat Artola

Més de 3500 persones participen en la Cavalcada del Pregó

Festes 02 de marzo de 2024 Redacció Redacció
Carrasco Pregoner 2024 5

César Agur, pregoner de la Magdalena 2024 ha cantat els versos del poeta Bernat Artola convidant a la festa. El moment més emotiu del pregó en el qual fins a l'alcaldessa Begoña Carrasco no ha pogut contindre les llàgrimes d'emoció. Una cavalcada en la qual han participat més de 3500 persones representant la mitologia i història de Castelló, a més de diferents col·lectius representatius de la ciutat, província i Comunitat que no han volgut perdre esta cita.

Agut, encarnant a la figura del “Sequier Major” i cantant els versos de Bernat Artola, s'ha dirigit alcaldessa de Begoña Carrasco proclamant que “Ja el dia és arribat” a tota la ciutat i recordant que demà, en el camí cap a la Magdalena està ple de simbolisme. “Anar de Romeria no és tan sol anar de festa, és deure que manifesta orgull de genealogia”.

Es tracta d'un dels principals actes de les festes de la Magdalena, el moment en el qual es dona el tret d'eixida a les festes i es fa una crida als veïns perquè s'unisquen a la celebració. Un acte multitudinari que durant tota la vesprada el primer dia de les festes ha tingut al públic expectant malgrat les baixes temperatures.

Pots reviure el cant del pregoner ací.

Te puede interesar
Lo más visto