Les paelles, protagonistes en la Plaça del Segon Molí

La trenta-tercera edició del concurs de paelles intercol·legials ha estat un esdeveniment destacat a la ciutat, reunint 115 equips a la Plaça del Segon Molí

Festes 05 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5046

Organitzat per la Colla del Rei Barbut, aquest concurs ha estat una oportunitat per a diverses comissions i grups de la ciutat per unir-se en un ambient festiu i culinari.

Durant tot el dia, els carrers han estat plens d'activitat, amb l'ambient dels equips preparant les seues paelles amb entusiasme i creativitat. Cada grup ha posat el seu millor esforç per presentar una paella única i deliciosa al concurs.

A les 14:30 hores, les paelles han sigut presentades davant un jurat expert, que ha avaluat cadascuna d'elles segons criteris com el sabor, la textura, la presentació i la originalitat. Aquest moment ha sigut emocionant per als participants, que han esperat amb nervis els resultats.

A més de la competició culinària, l'esdeveniment ha comptat amb la presència de les reines de les Festes, acompanyades per la Cort d'Honor i diverses autoritats locals. La seua presència ha afegit un toc d'elegància i distinció a l'esdeveniment, reforçant la seua importància dins del calendari festiu de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers