Les paelles, protagonistes en la Plaça del Segon Molí

La trenta-tercera edició del concurs de paelles intercol·legials ha estat un esdeveniment destacat a la ciutat, reunint 115 equips a la Plaça del Segon Molí

Festes 05 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5046

Organitzat per la Colla del Rei Barbut, aquest concurs ha estat una oportunitat per a diverses comissions i grups de la ciutat per unir-se en un ambient festiu i culinari.

Durant tot el dia, els carrers han estat plens d'activitat, amb l'ambient dels equips preparant les seues paelles amb entusiasme i creativitat. Cada grup ha posat el seu millor esforç per presentar una paella única i deliciosa al concurs.

A les 14:30 hores, les paelles han sigut presentades davant un jurat expert, que ha avaluat cadascuna d'elles segons criteris com el sabor, la textura, la presentació i la originalitat. Aquest moment ha sigut emocionant per als participants, que han esperat amb nervis els resultats.

A més de la competició culinària, l'esdeveniment ha comptat amb la presència de les reines de les Festes, acompanyades per la Cort d'Honor i diverses autoritats locals. La seua presència ha afegit un toc d'elegància i distinció a l'esdeveniment, reforçant la seua importància dins del calendari festiu de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto