La Magdalena 2024 està sent un rotund èxit, amb una participació rècord en els esdeveniments

Aquesta edició ha comptat amb una notable millora en la neteja dels carrers, la qual cosa ha contribuït a una reducció de queixes i incidències en matèria de seguretat

Festes 06 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5064

Actes com la Romeria de les Canyes, el Pregó, el Pregó Infantil, l’Encesa i la Nit Màgica han tingut una gran resposta ciutadana.

La regidora de Festes, Noelia Selma, va destacar la participació massiva en els esdeveniments, la qual cosa ha impulsat l’economia local i beneficiat diversos sectors comercials. També va ressaltar l’impacte econòmic estimat en aproximadament 15 milions d’euros i l’ocupació hotelera del 90%.

Pel que fa a la neteja dels carrers, el regidor de Serveis Públics, Sergio Toledo, va informar sobre l’increment en la recollida de residus i la distribució de contenidors addicionals en àrees concorregudes. La recollida selectiva també va experimentar un augment significatiu.

D’altra banda, el regidor de Seguretat i Emergències, Antonio Ortolà, va assenyalar una disminució en les trucades relacionades amb sorolls i molèsties, així com en les incidències de seguretat ciutadana i els serveis sanitaris. Va destacar el desplegament d’efectius de seguretat i l’èxit del Punt Intermedi de Curta Estada (PICE) per a assistències sanitàries.

Te puede interesar
Lo más visto