Després de diverses edicions, hem pogut tornar a gaudir dels castells de focs artificials a la programació de les festes de la Magdalena a Castelló

L'esdeveniment, que havia estat absent en anys anteriors, va atraure a milers d'espectadors

Festes 07 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5082

La població assistent es va congregar a les rodalies de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló per presenciar l'espectacle ofert per la pirotècnia Mediterrani.

L'alcaldessa Begoña Carrasco va estar present entre els assistents i va destacar positivament la reintegració dels espectacles de focs artificials nocturns, assenyalant la seva apreciació per part de la ciutadania, com ho va demostrar la gran afluència de persones a l'esdeveniment. A més, va agrair la resposta multitudinària que han tingut els diferents actes del programa de festes, tant diürns com nocturns, entre els residents locals i els visitants.

Es van programar més espectacles de focs artificials pels dies següents, amb la pirotècnia Peñarroja encarregada del dijous i la pirotècnia Pibierzo del divendres, tots dos a les 23:00 hores a l'esplanada de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto