El recinte de concerts de Castelló va ser testimoni d'una actuació èpica de La Fuga

El grup va aconseguir fer vibrar a un públic entregat de principi a fi

07 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5083

Originaris de Reinosa, el grup va ser el primer plat fort de la programació de concerts de la Magdalena preparada pel Patronat de Festes i la Junta de Festes, amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de ciutadans.

Amb més de 500 concerts i 9 discos publicats, La Fuga va demostrar la seva història de constància i rock and roll, atreient multituds que no van deixar de cantar i ballar durant tota l'actuació.

La Magdalena 2024 presenta un cartell de concerts completament gratuïts, abastant diferents estils i pensats per a tots els públics, amb la finalitat de gaudir al màxim de les festes fundacionals de Castelló. En els pròxims dies, l'escenari del recinte de concerts rebrà a reconeguts artistes com Funambulistas el dijous 7 de març, Marlon el divendres 8 de març i Beret el dissabte 9 de març.

Des del rock fins al tecno i la música pop més actual, el cartell ofereix una varietat d'estils amb artistes de renom nacional, buscant impulsar l'atractiu turístic de les festes de la Magdalena també des de l'àmbit musical.

Lo más visto