El Coso Multicolor ha tornat a inundar d'alegria i color els carrers de Castelló

Aquest ha estat un dels esdeveniments més esperats durant les festes de la Magdalena

Festes 07 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5087

Un total de 23 carrosses van participar en aquest desfilada, on nens i adults van gaudir llançant 5.500 quilos de confeti. L'alcaldessa, Begoña Carrasco, juntament amb altres representants municipals, es van unir a la diversió, acompanyats per les reines i les seves respectives cort d'honor.

La Banda Internacional, provinent del Japó, va afegir un toc especial al recorregut amb la seva música.

Aquest esdeveniment es va destacar com un dels més multitudinaris i emocionants de les festes fundacionals de Castelló, atreient a milers de famílies que van omplir el centre de la ciutat amb papers de colors.

Per a aquells que desitgen reviure aquests moments màgics o per a aquells que no van poder assistir, la plataforma Proximiatv.com ofereix una oportunitat perfecta per accedir a entrevistes i altres esdeveniments destacats de les Festes de la Magdalena.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers