Els Carros Engalanats Omplin De Màgia Els Carrers De Castelló

La V Desfilada de Colles i Carros Engalanats ha deixat una vesprada plena d'animació, música, disfresses i molta originalitat

Festes 08 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5093
Carros Engalanats Antonio Pradas

Continuant amb la programació de les Festes de la Magdalena, el dimecres vam poder gaudir de la jornada organitzat per la Federació de Colles.

El passacarrers va inundar els punts més emblemàtics  de la ciutat al ritme de batukada per part de Dimonis de la Plana , en un recorregut que passava per el carrer Sanahuja, Maria Agustina, el Carrer Major, La Paz, Gasset, Porta del Sol i Zorrilla. En aquesta cita, on també van cobrar protagonisme els més menuts, han participat les diferents comissions de colles amb un vehicle original i amb diferent temática, junt amb els seus integrants disfressats d'una temática variada: des de personatges de Disney, Marvel, Toy Story o de clàssics del cine.

Per a posar el colofó final a la desfilada, va pasar la carrossa de la Federació de Colles. Una jornada pensada per a tots els públics, on es van repartir caramels, confeti, i molts somriures.

Te puede interesar
Lo más visto