La paella, plat principal de les festes de la magdalena

El dimarts va tindre lloc el XXXIII concurs de paelles intercolles en la Plaça del Segon Molí

Festes 08 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5096

La gastronomia és un dels punts forts de la nostra província, i s’ha pogut comprovar en l’ecuador de les festes de la Magdalena, on els maestres paellers han posat a prova les capacitats culinàries en aquest concurs, organitzat per la Colla del Rei Babut.

Més de 100 colles amb les seues paelles han pogut participar en aquesta jornada, on el sol i el bon clima acompanyava, per a elaborar aquest plat d’una forma original, per a després ser avaluat per un jutjat.

Sobre les 12.30 de la vesprada, es va fer el repartiment de llenya per a les diferents colles, i es donava el punt d’eixida, fins aproximadament les 14.30, on els paellers van començar a passar per les taules dels avaluadors, que donaven una puntuació màxima de 5 punts.

En acabar, els comensals estaven preparats per a que cada colla gaudisca de la seua paella. Amb amics o amb familia, va ser un event multitudinari i tradicional, marcat com un dia essencial en les festes majors de Castelló, que posa en valor els imprescindibles de la nostra gastronomia.

Te puede interesar
Lo más visto