Begoña Carrasco, ha destacat la importància de les Reines dels municipis de la província en les festes de la Magdalena

La alcaldesa ha subratllat el paper fonamental d'aquestes en l'esdeveniment

Festes 09 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5102

En el Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelló, es va dur a terme la tradicional recepció oficial a les màximes representants de fins a una trentena de municipis, on Carrasco va ressaltar que la Magdalena és una festa oberta a tota la província, unint a tots al voltant de les tradicions, la cultura i la història comunes.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de les Reines de les festes, Lourdes Climent i Vega Torrejón, les seves corts d'honor, així com la regidora de Festes, Noelia Selma, i altres membres de l'equip de govern. Carrasco va expressar la seva satisfacció per la participació massiva en les festes, tant de ciutadans de Castelló com de tota la província, destacant la importància de la col·laboració entre municipis per enriquir les celebracions.

Durant la recepció, Carrasco va lliurar distintius festers a les representants festives i als representants municipals de cada població, reconeixent el seu paper com a part integral de la Magdalena. A més, va destacar el compromís d'Onda en abordar els reptes ambientals i promoure projectes sostenibles, expressant l'entusiasme per compartir les experiències locals i aprendre de les pràctiques exitoses d'altres municipis.

La alcaldesa també va destacar la importància de la participació de les Reines de la província en l'Ofrena a la Mare de Déu del Lledó, un acte central de la celebració. En nom de tots els veïns, va agrair la seva contribució a la Magdalena i va reafirmar el compromís de Castelló d'acollir i celebrar al costat dels habitants de cada municipi. En aquest sentit, va destacar que la Magdalena simbolitza el sentiment de germanor que uneix tots els habitants de la província al voltant de la celebració.

Te puede interesar
Lo más visto