L’Ajuntament de Nules fomentarà la lectura també en els mesos d’estiu

Enguany no s’instal•larà la biblioplatja per motius de seguretat davant la Covid-19

Educació 02 de julio de 2020 REDACCIÓ
9914_Nules_biblioteca

L’Ajuntament de Nules fomentarà la lectura també en els mesos d’estiu facilitant el servei de préstec de llibres a la població resident en la zona marítima. En aquest sentit, des de la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó faran arribar a l’Oficina de Turisme els llibres sol•licitats per les persones usuàries evitant així el desplaçament al poble.

Els tècnics de la biblioteca informaran i aconsellaran sobre els títols disponibles mitjançant l’adreça de correu electrònic  una vegada feta la sol•licitud del llibre al dia següent es podrà recollir a l’Oficina de Turisme de les platges. Aquest servei es prestarà al llarg de tot el mes de juliol.

La regidora de Biblioteca, Susana Tusón, comenta que volen seguir fomentant la lectura a l’estiu facilitant el préstec de llibres a la població resident a les platges de Nules en aquests mesos. De fet, aquesta iniciativa es posa en marxa perquè enguany no es va a instal•lar la biblioplatja per raons derivades per la Covid-19 ja que no es poden garantir les mesures de seguretat sanitària donat que els llibres no poden estar a l’abast de les persones usuàries com altres anys. 

Així doncs, encara que el servei del préstec de llibres es farà al llarg de tot el mes de juliol, els llibres es podran retornar a l’Oficina de Turisme fins al mes d’agost i els residents a Nules ho podran fer també al mes de setembre a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó.
 

Te puede interesar
Lo más visto