Comença l'Escola d'Estiu de Morella amb tots els protocols de Sanitat

Aquest és un servei significatiu per a la conciliació laboral i familiar durant els mesos de vacances de les xiquetes i xiquets

General 02 de julio de 2020 REDACCIÓ
IMG-20200701-WA0038

L'Escola d'Estiu de Morella va començar la seua activitat ahir i s'allargarà fins al 31 de juliol. Aquesta escoleta compta amb un alumnat total de 54 persones, les quals realitzaran activitats en grups reduïts en les instal·lacions del CEIP Verge de Vallivana. Aquesta escola compta amb una plantilla de cinc monitors i una coordinadora de l'empresa Iocum. A més, l'Escola d'Estiu de Morella segueix tots els protocols d'higiene i seguretat enfront de la COVID-19 per a evitar el contagi d'aquest virus.

La regidora d'Educació, Ana Adell, ha destacat que l'Escola d'Estiu de Morella és un servei molt important per a la conciliació familiar i laboral durant els mesos que les xiquetes i xiquets tenen vacances. La edila ha explicat que les classes s'han adaptat per a complir les mesures necessàries de distància social i neteja. Finalment, Ana ha remarcat «la importància d'aquest servei per a la conciliació familiar», com es demostra amb la gran quantitat d'alumnes matriculats i matriculades durant el mes de juliol, la majoria en l'opció de tot el mes.

Ampliació de l'escola

Enguany, els alumnes de l'Escola d'Estiu s'han ampliat, i a més dels cursos d'infantil i primer cicle, també hi ha alumnes de segon cicle de primària.  Cal destacar que, la majoria de les activitats es desenvoluparan a l'aire lliure i s'utilitzaran els diferents exteriors del col·legi. 

Te puede interesar
Lo más visto