Castelló acull a les bandes internacionals en la desfilada d’animació

Aquest passacarrers va comptar amb la participació de 7 paisos i 4 continents

Festes 10 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5119

La Desfilada Internacional d’Animació va omplir de gom a gom els carrers de la ciutat de Castelló i és un dels actes més esperats de les festes fundacionals de la ciutat. El passat divendres, un passacarrers conformat per bandes que arriben de tot el món, van conseguir fer viatgar a tot el públic sense menejar-se del lloc.

Aquesta desfilada va posar en valor que Castelló és una ciutat oberta al món, a diferents cultures i gastronomies, i ho va fer amb bandes de 4 continents. En ordre, els primers van ser la formació italiana, amb dos espectales inclosos. En segon lloc, des de Sudamèrica, va ser el torn de Puerto Rico, on les seues danses típiques no van deixar indiferents. Aquesta era la que més animacions va portar, amb un total de 6 actuacions. Acte seguit va passar Àustria, Brasil, Japó i Nova Zelanda.

Mitologia, fantasia, màgia i diversió en una vesprada on, una volta més, els xiquets van ser els protagonistes, i van poder seguir el recorregut per el carrer Sanahuja, Plaça Maria Agustina, Governador, Guitarrista Tàrrega, Asensi, Plaça la Paz, Gasset, Ruiz Zorrilla i Avinguda Rei en Jaume.

Te puede interesar
Lo más visto