Una delegació del govern del Japó ha visitat l'Ajuntament de Castelló

Aquesta visita destaca la posició de lideratge de la ciutat espanyola en la gestió municipal i la financiació local

Economía 12 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5150

Aquest encontre, en col·laboració amb la Fundació CLAIR, mostra l'interès del país asiàtic en estudiar diferents models de finançament municipal arreu del món.

L'Ajuntament de Castelló es enorgulleix de servir com a exemple d'administració local eficient i transparent. La recepció de la delegació japonesa va ser cordial i productiva, amb intercanvi d'obsequis i reunions de treball per discutir l'organització i la financiació de l'administració pública a Espanya.

El regidor d'Economia, Juan Carlos Redondo, va destacar l'honor i la responsabilitat de ser reconeguts com un model de gestió per a altres països. La visita es va centrar en comprendre com es gestionen els tributs propis, les transferències i els crèdits en un ajuntament espanyol, aspectes que difereixen significativament del sistema japonès.

Aquesta visita reforça encara més la estreta relació entre Castelló i el Japó, que es manifesta en l'agermanament amb la ciutat d'Ube, la presència de l'empresa UBE Corporation i esdeveniments culturals com la participació de la banda Toho HS Marching Band en el Festival Internacional de Música de Festa. Les relacions internacionals beneficien a Castelló en diversos aspectes, des de l'institucional fins a l'econòmic, turístic i cultural.

Te puede interesar
Lo más visto