El Amics Castelló s'enfrontarà al Club Ourense Baloncesto en una batalla crucial per la permanència

Aquest és un partit en què l'equip castellonenc considera una final en la seva lluita per eludir el descens

Esports 13 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5159

Després d'una derrota en el partit d'anada, l'Amics Castelló necessita desesperadament una victòria a casa per mantenir vives les seves esperances de permanència a la lliga.

L'entrenador, Juan A. Orenga, destaca la importància del suport de l'afició en aquest moment crucial i fa una crida als aficionats perquè acudeixin a l'estadi i donin el seu suport a l'equip. Amb dos partits consecutius a casa, aquesta setmana podria ser determinant per a l'Amics Castelló, que necessita sumar punts per assegurar la seva permanència a la categoria.

L'encontre contra el Club Ourense Baloncesto presenta un desafiament difícil, amb un equip rival ben equilibrat i amb jugadors experimentats. Orenga enfatitza la importància de mantenir la concentració i la defensa per assegurar la victòria.

L'Amics Castelló compta amb el suport de la directiva, que ha declarat el partit com el "Dia de l'aficionat", oferint entrada gratuïta a aquells que mostrin la imatge promocional als seus dispositius mòbils. S'espera que l'estadi es ompli i es converteixi en una festa per donar suport a l'equip en aquest moment crucial de la temporada.

Te puede interesar
Lo más visto