El Ajuntament d'Onda ha anunciat una emocionant programació cultural per al segon trimestre de l'any

Aquesta comptarà amb una varietat d'espectacles que inclouen teatre, música i cinema per a tots els públics

Cultura 14 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5179

Destacats artistes com Edu Soto, David Cepo i Conchita formaran part d'aquesta oferta cultural de primer nivell.

El Teatre Mónaco serà l'escenari principal d'aquesta programació, amb una àmplia varietat d'espectacles, incloent-hi monòlegs, concerts, obres teatrals i esdeveniments audiovisuals. A més, es durà a terme la final de la Lliga d'Improvisació Teatral, que promet una nit plena de diversió i creativitat.

Les entrades per a tots els espectacles estaran properament disponibles al lloc web oficial de l'Ajuntament d'Onda. La programació inclou esdeveniments com l'espectacle d'Edu Soto "Más vale solo que ciento volando", el talent de David Cepo, obres teatrals com "Mentiras Inteligentes" i "¿Qué más puede salir mal?", i l'espectacle infantil "Dreaming Bubbles".

A més, es durà a terme la VII Mostra Audiovisual Vila d'Onda 'En Xicotet', així com un concert gratuït de Conchita i la Onda Big Band al Raval de Sant Josep.

En línia amb aquesta programació cultural, l'Ajuntament també ha anunciat la tercera edició del Festival Onda Flamenca, que se celebrarà del 17 al 19 de maig de 2024. Aquest esdeveniment gratuït promet portar la passió i el ritme del flamenc als carrers d'Onda, amb la participació de destacats artistes flamencs com Azúcar Moreno, Canelita i Juan Salazar ‘El Chunguito’.

Te puede interesar
Lo más visto