La Guàrdia Civil ha desarticulat dos punts de venda de droga a L’Alcora, detenint a dues persones per presumpte tràfic de drogues

Es van confiscar 28 envolts de cocaïna, 414 grams de cabdells de marihuana, diners en efectiu i una balança de precisió

Successos 14 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5180

Els detinguts, dos homes de 34 i 35 anys, van ser posats a disposició judicial. L'operació es va dur a terme prop d'un centre educatiu i va ser realitzada pel Punt de la Guàrdia Civil de L’Alcora i l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Castelló.

L'operació es va desencadenar després que un guàrdia civil observara una transacció de droga prop d'un centre educatiu a L’Alcora, la qual cosa va donar inici a l'operació Molí. Després d'investigacions addicionals, es van identificar un domicili i un establiment públic com a punts de venda de drogues. En els registres autoritzats, es van confiscar 28 envolts monodosi de cocaïna, 414 grams de cabdells de marihuana, diners en efectiu i una balança de precisió. Els dos detinguts, tots dos homes de 34 i 35 anys, enfronten càrrecs per tràfic de drogues i van ser presentats davant el Jutjat d'Instrucció nº1 de Castelló. L'operació va ser realitzada pel Punt de la Guàrdia Civil de L’Alcora i l'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Castelló, i es va centrar en combatre el tràfic de drogues en àrees sensibles prop de centres educatius.

Te puede interesar
Lo más visto