Nules acollirà el pròxim mes de maig una jura de bandera per a personal civil

Organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb la Subdelegació de Defensa a Castelló i la Comandància Militar de València i Castelló

General 14 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5186

Aquesta serà la primera vegada que es realitze aquest acte a Nules, oferint l'oportunitat a qualsevol persona interessada en jurar la bandera d'Espanya. Les inscripcions es poden realitzar de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Nules o per telèfon. A més, les sol·licituds també es poden descarregar a través dels cartells promocionals i enviar-les per correu electrònic.

L'esdeveniment tindrà lloc a la Plaça Major de Nules a les 11:00 hores, i s'espera una gran afluència de participants de tota la província de Castelló. D'altra banda, com a preludi d'aquesta jura de bandera, el Teatre Alcàzar acollirà un concert el pròxim divendres 22 de març a les 19:30 hores, protagonitzat per la Banda Artística Nulense i la Unitat de Música del Quart General Terrestre d'Alta Disponibilitat (CGTAD), amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Te puede interesar
Lo más visto