La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha reafirmat el seu suport a les Falles de la província en assistir a la Nit de la Plantà

Aquesta ha estat un moment emblemàtic d'aquestes celebracions

Festes 15 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5201

En la seva visita als monuments fallers de Burriana, va destacar la importància d'aquestes festivitats en la cultura i tradicions locals, agraint l'esforç de tots els implicats en mantenir viva aquesta festa cada any.

La Diputació Provincial de Castelló demostra el seu compromís amb les Falles mitjançant una assignació pressupostària de 73.000 euros per a col·laborar amb les falles de Burriana, Benicarló, la Vall d'Uixó i Almenara. Aquests fons es destinen a subvencions per a la participació de bandes de música en l'Ofrena i per a la il·luminació, contribuint així al desenvolupament d'aquestes festivitats en diferents localitats.

Quant a la seguretat durant les Falles, el Consorci Provincial de Bombers ha activat un dispositiu especial que inclou 24 serveis preventius per a la Nit de la Cremà. Aquest dispositiu cobreix les localitats de Benicarló, Burriana, la Vall d'Uixó i Almenara, amb la participació de 46 efectius, així com la col·laboració de la unitat de voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló. Aquest desplegament garanteix la seguretat i el benestar durant les celebracions falleres, protegint tant als ciutadans com als monuments i les infraestructures.

Te puede interesar
Lo más visto