Begoña Carrasco celebra l'informe favorable sobre el pla d'explotació i la instal·lació de xiringuitos a les platges d'El Pinar i El Gurugú

Aquest vistiplau allana el camí per oferir als visitants, més prompte que mai i amb tot el seu potencial, el recurs turístic més important de la ciutat: les seves platges

General 15 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5203

Carrasco enfatitza que aquest pas endavant demostra que una altra gestió del turisme és possible, i destaca el treball conjunt amb els hostalers de la zona, el seu esforç ha contribuït al èxit d'aquesta iniciativa. La possibilitat d'obrir les platges amb tots els serveis a Setmana Santa és un èxit que reflecteix mesos de planificació i col·laboració.

L'Alcaldessa agraeix la celeritat i la sensibilitat de la Conselleria i la Generalitat Valenciana en aquest procés, subratllant la importància d'aprofitar al màxim els recursos turístics mentre es preserva l'entorn natural. En aquest sentit, assenyala que Castelló ha perdut oportunitats en matèria turística en el passat i ara està decidida a recuperar el temps perdut, generant activitat econòmica i apostant per un model de platges diferent i de qualitat.

Una de les avantatges clau del Pla Municipal d'Explotació de Platges és el seu enfocament en la desestacionalització, que busca assegurar una major activitat en temporada baixa. Carrasco destaca la importància de coordinar amb els professionals del sector per avançar cap a un nou calendari turístic que generi més ocupació i més qualitat de vida per als ciutadans de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto