El Amics Castelló ha patit una derrota al Ciutat

Aquest partit es preveia complicat des del principi, on es van notar les intencions del Tizona d'imposar una defensa agressiva i un ritme vertiginós

Esports 17 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5215

El Amics Castelló va ser superat ràpidament, encaixant un ràpid 4-17 en els primers cinc minuts. Malgrat intentar aturar la sangria amb un temps mort, els burgalesos van continuar amb el seu joc, demostrant per què ocupen posicions altes a la taula. El primer quart va acabar amb un marcador desfavorable de 17-36.

En el segon quart, el Amics Castelló va millorar i va aconseguir frenar l'impuls dels visitants, tot i que no van aconseguir reduir la diferència en el marcador. Els problemes en els llançaments lliures (12 de 22) els van allunyar encara més. El Tizona, però, va continuar el seu domini i va augmentar la seva avantatge a 30 punts. Malgrat un segon temps demanat per Orenga, el marcador al descans va ser desfavorable, 35-67.

En la segona meitat, el Amics Castelló va competir amb més intensitat, però no va ser suficient per acurtar la bretxa. Amb el partit ja decidit, Orenga va donar minuts als joves Roig i López en l'últim quart. No obstant això, el Tizona va mantenir el seu ritme durant tot el partit, portant-se la victòria de manera contundent per 72-112.