El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) aprovat per l'Ajuntament d'Onda marca un hit important en el seu compromís per millorar la qualitat de vida dels ciutadans

Aquest busca promoure pràctiques sostenibles en termes de mobilitat

General 17 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5216

El regidor d'Indústria i Innovació, Vicent Bou, ho ha destacat com un pas endavant en aquesta direcció, subratllant el compromís de l'equip de govern amb el benestar dels veïns i la protecció del medi ambient. Aquest pla estableix les bases per a un futur més pròsper i sostenible per a tots.

Reconeixent la creixent preocupació per la mobilitat sostenible en el desenvolupament urbà, l'Ajuntament es compromet a implementar les mesures necessàries per aconseguir un transport més sostenible, compatible amb el desenvolupament econòmic, la cohesió social i la protecció del medi ambient.

El PMUS d'Onda es centra en fomentar una mobilitat urbana sostenible, promocionant alternatives de transport net i eficient. Aquest pla integral inclou documents tècnics detallats i s'ha establert un compromís sòlid de transparència i participació ciutadana, involucrant associacions veïnals, ecologistes, cambres de comerç, grups de cicloturistes i operadors de transport.

A més, l'Ajuntament garantirà l'accessibilitat i la difusió contínua d'aquesta guia mitjançant informes anuals sobre el progrés de les accions previstes en el pla i la programació per al pròxim exercici.

Te puede interesar
Lo más visto