Begoña Carrasco ha assistit al Pregó Local de Setmana Santa

Aquesta ha estat oferida per Mons. D. Ignacio Pérez de Heredia y Valle, al Real Casino Antic

General 17 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5217

En la seva intervenció, Carrasco va destacar la tasca de les quatre confraries de la ciutat, reconeixent la seva dedicació en la preparació i programació dels actes que fan possible la celebració de la Setmana Santa a Castelló. A més, va expressar el compromís de l'Ajuntament en recolzar i promoure aquesta festivitat, que forma part del patrimoni religiós i cultural de la ciutat i que ha estat declarada com a festa d'Interés Turístic Provincial.

L'alcaldessa va destacar la importància de mantenir viva aquesta tradició i mostrar-se orgullosos d'ella, tant pels castellonencs com pels visitants que acudeixen a la ciutat durant aquestes dates. En aquest sentit, va assegurar que des de l'equip de govern es continuarà treballant per fer que la Setmana Santa de Castelló siga cada vegada més gran i atractiva, contribuint així a l'impuls del turisme local.

En l'esdeveniment van estar presents diverses autoritats locals, com la reina de les Festes, Lourdes Climent, i diversos regidors de l'Ajuntament, incloent a Vicent Sales, regidor de Patrimoni, Sergio Toledo, regidor d'Urbanisme, Arantxa Miralles, regidora de Turisme, Noelia Selma, regidora de Festes, i Luciano Ferrer, regidor de Salut Pública. La presència d'aquestes autoritats ressalta l'interès i suport institucional cap a la Setmana Santa de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto