L'Ajuntament d'Onda incorpora a cinc becaris a través de la FUE-UJI

L'objectiu d'aquest conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat Empresa de la Universitat Jaume I (FUE-UJI) és crear nexes d'unió i transferència de coneixement entre la universitat i institucions

General 02 de julio de 2020 REDACCIÓ
AjuntamentOnda_NoticiaAmpliada
Castellón Plaza

L'Ajuntament d'Onda ha incorporat aquesta setmana en la seua plantilla a cinc joves graduats per a reforçar el servei públic durant els mesos de juliol, agost i setembre. Els joves es formaran en les àrees de Promoció Econòmica, Comunicació i Serveis Socials. 

Es tracta del primer conveni de col·laboració entre el govern municipal i la Fundació Universitat Empresa de la Universitat Jaume I (FUE-UJI) amb el qual es concedeixen beques formatives remunerades als estudiants graduats.

A través d'aquest programa es pretén crear nexes d'unió i transferència de coneixement entre la universitat i institucions o empreses. La iniciativa forma part del Pla Nova Oportunitat que ha posat en marxa el govern municipal. I sobre ella la regidora d'Igualtat, Seguretat Ciutadana i Recursos Humans, Elena Albalat, ha destacat que “des del govern municipal volem apostar pel talent jove i per això els oferim una primera oportunitat laboral que els puga ajudar a guanyar experiència per a obrir-se el camí en l'àmbit professional”.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers