Marta Barrachina està liderant una iniciativa per promoure Castelló com a un destí cinematogràfic atractiu

La col·laboració amb professionals del sector i la facilitació de recursos són aspectes clau d'aquesta estratègia

Cultura 19 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5229

La Diputació actua com a enllaç entre directors, productores i agents de localització, facilitant la selecció de localitzacions i agilitzant tràmits administratius per a la filmació de projectes cinematogràfics.

Un exemple recent d'aquesta col·laboració és el treball conjunt amb l'agència internacional de localitzacions per a pel·lícules i publicitat, FilmWorkSpain, en la selecció d'escenaris a Soneja i Sot de Ferrer. A més, s'està facilitant la producció de pel·lícules com 'Nena', dirigida per Gabriel Ochoa, i 'L’Aguait', dirigida per Marc Ortiz, totes dues filmades en diversos municipis de Castelló. Aquest suport busca no només potenciar la indústria cinematogràfica local, sinó també generar un impacte econòmic positiu a la província, a través de la inversió directa a la regió i la promoció dels seus atractius naturals i culturals.

La presidenta destaca la importància de compartir la riquesa paisatgística i cultural de Castelló a través del cinema, recordant moments històrics en què la província ha estat triada com a escenari per a produccions cinematogràfiques destacades. La col·laboració amb el sector cinematogràfic s'estén a diferents tipus de projectes, des de pel·lícules i sèries fins a spots publicitaris i campanyes promocionals.

Te puede interesar
Lo más visto