Benicàssim Inspira 2024 es presenta com un esdeveniment integral que abasta una àmplia gamma d'activitats destinades a promoure el benestar i la qualitat de vida

A més dels tallers de mindfulness, ioga i dansa, el programa inclou xerrades impartides per destacats experts en el camp del moviment conscient i la salut mental

General 19 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5237

La participació de ponents com el Dr. Roberto Mitelpunkt i la Dra. Ana Belén López Rodríguez garanteix una oferta diversa i enriquidora per als assistents.

L'esdeveniment, que es durà a terme en un entorn privilegiat com les platges de Benicàssim i el passeig de les Viles, ofereix l'oportunitat de connectar amb la natura mentre s'exploren pràctiques per millorar el benestar físic i emocional.

A més, la iniciativa forma part de l'estratègia municipal "Benicàssim destinació Saludable", que busca promoure un estil de vida saludable i sostenible, integrant activitats que fomenten l'envelliment actiu, la connexió amb la natura i la reducció de l'estrès.

Benicàssim Inspira 2024 no només ofereix un esdeveniment ple d'experiències enriquidores, sinó que també reflecteix el compromís de la comunitat local amb la promoció del benestar integral i la sostenibilitat.

Te puede interesar
Lo más visto