Marta Barrachina, va subratllar la importància de les Falles com a part arrelada de la tradició i la cultura local

La presidenta de la diputació ha destacat la importància de fomentar el patrimoni festiu

Festes 19 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5243

Al elogiar l'enginy i la creativitat dels artistes fallers, així com el compromís de totes les parts implicades en l'organització de les celebracions, va destacar el valor que aquestes festivitats aporten als municipis participants.

L'assignació de 73.000 euros en el pressupost de 2024 per recolzar diverses activitats relacionades amb les Falles, com ara l'actuació de bandes de música i la il·luminació, reflecteix el compromís financer de la Diputació amb aquesta tradició festiva. A més, la promesa d'incrementar aquesta ajuda en el futur demostra l'interès continu en enfortir i promoure les Falles en tota la província.

Durant el seu recorregut pels monuments fallers més destacats de Benicarló, com Mercat Vell, Caduf i l'emblemàtica Falla 9 d'Octubre, Barrachina va poder apreciar de primera mà l'esforç i la dedicació que implica la creació d'aquestes obres d'art efímeres que donen vida als carrers durant les celebracions falleres.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers