La representació de la Passió a Vila-real, coneguda com "Laquima Vere", destaca com un esdeveniment únic

Aquesta ha estat dirigida per Alfredo Sanz i ha rebut el suport de l'Ajuntament, Porcelanosa i la Junta Central de Setmana Santa

Festes 20 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5245

Aquest muntatge, que reunirà més de 200 persones a la plaça Major el dissabte 23 de març, és una part integral de la celebració de la Setmana Santa a Vila-real, una festivitat que ha estat reconeguda com d'interès turístic autonòmic.

El regidor de Turisme, Javier López, va destacar la importància d'aquesta edició, especialment en el context del 50è aniversari de la Junta Central de Setmana Santa i del 750è aniversari de la fundació de Vila-real. Va agrair el suport tant de la Junta Central com de Porcelanosa, que ha estat fonamental per mantenir viva la tradició i la cultura de la ciutat.

Alfredo Sanz, l'autor i director de l'obra, va compartir alguns detalls tècnics de "Laquima Vere", destacant la seva evolució des del seu inici al 2007. El muntatge combina innovacions tècniques amb elements tradicionals, com el descens de la Creu i la Resurrecció final, aquesta última realçada amb un glòria per ressaltar-ne la importància. Sanz va elogiar la qualitat dels artistes involucrats i va destacar com el treball en equip de gairebé 200 persones permet que el públic s'identifiqui amb la representació. A més, va anticipar sorpreses preparades per Xarxa Teatre i la disponibilitat d'un llibret perquè el públic pugui seguir l'obra amb una major comprensió.

Te puede interesar
Lo más visto