COCEMFE Castelló ha denunciat la persistent discriminació que enfronten les persones amb discapacitat en els trens de Rodalia de la Comunitat Valenciana

Lamenta que, malgrat les reclamacions i queixes realitzades durant dècades, situacions com la experimentada recentment per un home a Sagunt continuïn ocorrent en ple 2024

General 20 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5256

La incidència reportada aquesta setmana va involucrar un usuari que intentava desplaçar-se de Sagunt a València per assistir a les Falles, però es va veure obligat a quedar-se a terra després de verificar les condicions d'accessibilitat del tren a través del lloc web de Renfe. COCEMFE Castelló recorda que aquests problemes afecten directament els drets de les persones amb discapacitat i creen un tracte desigual en comparació amb la resta de la població.

La federació fa èmfasi en la necessitat que Renfe Rodalia garanteixi les mateixes condicions d'accés per a totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques. Aquestes continuades dificultats, ja sigui en l'accessibilitat dels trens o en les estacions, subratllen la importància d'abordar adequadament les necessitats de mobilitat de les persones amb discapacitat.

Per a més informació, COCEMFE Castelló ofereix contacte a través de comunicació@ahpues.es i està compromesa en la seva lluita per la igualtat i l'accés equitatiu per a totes les persones amb discapacitat a la província.

Te puede interesar
Lo más visto