Castelló celebra el ‘Cap de setmana Mariner’ en el marc de ‘Escala a Castelló’

El Grau de Castelló reunirà els dies 5, 6, 7 i 8 d'abril nombroses activitats

General 22 de marzo de 2024 Redacció Redacció
escala a castello y fin de semana marinero

El ‘Cap de setmana Mariner’ es desenvoluparà alhora que la VII edició de‘Escala a Castelló’. Per esta raó, el Patronat de Turisme ha dissenyat una oferta amb temàtica marinera amb l'objectiu de potenciar l'oferta turística del Grau. Ester Giner, tinent alcalde del Grau,  assegura: “amb esta iniciativa volem atraure a turistes nacionals i internacionals al fet que coneguen totes les riqueses que pot oferir el districte marítim”. 

ESCALA A CASTELLÓ

Esdeveniment consolidat que complix la seua VII edició. La regidora de turisme ha explicat que “amb esta oferta busquem aconseguir un dels nostres grans objectius: descentralitzar el turisme i aconseguir que Castelló es convertisca en un destí atractiu durant tots els mesos de l'any a través d'un esdeveniment totalment gratuït i dirigit a tots els públics”.

Com a novetats d'enguany, es comptarà amb un nou vaixell, la Grace, amb bandera de República Txeca, que ha participat en els principals festivals europeus. Una altra novetat serà que el dilluns 8 estarà especialment dedicat als més xicotets, reforçant les activitats dirigides a escolars i oferint visites guiades.

El programa complet es troba en la web escalaacastello.com

CAP DE SETMANA MARINER

Una de les principals innovacions és que enguany  un total de 12 restaurants del Grau oferiran menús especials. Una altra de les apostes més rellevants serà el mercat ambulant ‘Comerços a la Mar’,una iniciativa que tindrà lloc en el passeig Buenavista el dissabte 6 d'abril de 10.00 hores a 22.00 hores i el diumenge 7 de 10.00 hores a 20.00 hores.

També es duran a terme una sèrie de visites guiades pel Grau titulades ‘Aires mariners’ els dies 6 i 7 d'abril a les 12.00 hores. Les inscripcions es poden fer en la web oficial del Patronat de Turisme.

Te puede interesar
Lo más visto