El Amics Castelló s'enfronta demà a una altra final contra l'Alimerka Oviedo Baloncesto en la seua lluita per la permanència

Després d'haver tingut una setmana d'entrenaments intensius després de la difícil derrota contra el Tizona

Esports 23 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5329

"Hem tingut una setmana d'entrenaments molt bona, hem treballat molt dur. La intensitat ha sigut la millor de tot l'any. L'equip està mentalitzat i preparat. Anem a Oviedo amb la mentalitat de guanyar el partit", va afirmar Juan A. Orenga, reconeixent l'impacte que la derrota contra el Tizona va tindre en l'equip.

L'equip necessita guanyar sis dels nou partits restants i estan completament centrats en aquest objectiu. La primera victòria que busquen obtenir és demà contra un rival difícil en una pista complicada, on els ovetenses es fan forts davant del seu públic en el petit Pumarín.

Els asturians estan lluitant per entrar en els playoffs d'ascens, pel que donaran el millor de sí, ja que estan a només una victòria del novè lloc tan desitjat.

Orenga va analitzar l'Oviedo, destacant que han millorat des del seu últim encontre. La incorporació de Chapela ha donat estabilitat a l'equip, mentre que Horton és el seu jugador més determinant en moments crítics. A més, el seu joc interior és versàtil, amb jugadors com Marc Martí sent molt influents. Són un equip equilibrat, intens i ràpid, i l'Amics Castelló està preparat per enfrontar-se a la seua intensitat i velocitat, a més de la seua habilitat en el rebot ofensiu.

L'entrenador castellonenc podrà comptar demà amb la nova incorporació, l'escolta americà Thatch Unruh, la capacitat d'anotació i agressivitat en el un contra un seran recursos valuosos per a l'equip.

El partit es jugarà demà diumenge a les 17:00 i es podrà seguir a través de l'aplicació de la Lliga Plus.

Te puede interesar
Lo más visto