Los residents d'Onda es van submergir en una experiència enriquidora en participar en un taller de trail running

Aquest es va celebrar en el pintoresc entorn de l'Ermitori del Salvador

Esports 23 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5332

Aquesta activitat no només va proporcionar una oportunitat per aprendre sobre aquesta emocionant modalitat esportiva, sinó que també va fomentar el contacte directe amb la natura local. La jornada va començar amb una xerrada informativa al Casal Jove, on els participants van rebre orientació detallada sobre els fonaments del trail running, incloent aspectes clau com la preparació física adequada, la importància del treball de força en els entrenaments i valuosos consells d'experts en la matèria.

Després d'absorbir tot aquest coneixement, l'acció va continuar amb el taller pràctic a l'Ermitori del Salvador. Aquí, els participants van tenir l'oportunitat de posar en pràctica el que havien après, realitzant un escalfament adequat i perfeccionant la seva tècnica sota la guia d'instructors experimentats. Aquest taller no només va ser una oportunitat per millorar les habilitats individuals, sinó que també va fomentar el treball en equip i la camaraderia entre els participants.

Explorar els senders de muntanya de l'Ermitori del Salvador va oferir als assistents una experiència única per connectar amb la natura local mentre gaudien de l'emoció del trail running. La combinació d'exercici físic, bellesa natural i aprenentatge pràctic va fer d'aquesta activitat una oportunitat valuosa per a la comunitat d'Onda.

Te puede interesar
Lo más visto