En un emocionant partit, dos tirs lliures convertits per Eric Stutz van atorgar la victòria a l'Amics Castelló a Oviedo

Això representa un pas endavant crucial en la seva lluita per la permanència

Esports 25 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5346

El partit va començar de manera prometedora per a l'Amics Castelló, liderat per Dani Manchón, qui va anotar cinc punts consecutius per prendre la delantera 0-5. No obstant això, els locals van respondre amb un parcial de 9-0 per prendre la avantatge 9-5. L'equip va reaccionar després de les rotacions d'Orenga, i el debutant Thatch Unruh va contribuir amb quatre punts. Al final del primer quart, els castellonencs es van avançar 19-21.

En el segon quart, un triple de Dominguez va ampliar la avantatge a +5, però Oviedo es va mantenir a prop, acostant-se 27-29. Aprofitant les pèrdues de pilota de l'Amics Castelló, Oviedo es va anar al descans amb avantatge de 40-37. La segona meitat va començar amb un altre triple de l'Amics Castelló per empatar el partit 40-40. Malgrat un joc igualat, Oviedo va tornar a prendre la delantera gràcies a Horton, que va portar el pes de l'atac asturià i va distanciar el seu equip 59-52.

En l'últim quart, l'Amics Castelló es va mantenir en la lluita, acostant-se 64-61 amb un triple. Malgrat els esforços de Horton, l'Amics Castelló va aconseguir donar-li la volta al marcador 76-77 amb dos minuts restants. No obstant això, Oviedo va tornar a prendre la avantatge 80-77, però una cistella de Faner i una jugada defensiva clau de Bressan li van donar l'oportunitat a l'Amics Castelló de prendre la delantera en el marcador. Finalment, Stutz va convertir els dos tirs lliures decisius per donar-li la victòria 80-81 a l'Amics Castelló, mantenint viva la seva esperança de permanència.