En un emocionant partit, dos tirs lliures convertits per Eric Stutz van atorgar la victòria a l'Amics Castelló a Oviedo

Això representa un pas endavant crucial en la seva lluita per la permanència

Esports 25 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5346

El partit va començar de manera prometedora per a l'Amics Castelló, liderat per Dani Manchón, qui va anotar cinc punts consecutius per prendre la delantera 0-5. No obstant això, els locals van respondre amb un parcial de 9-0 per prendre la avantatge 9-5. L'equip va reaccionar després de les rotacions d'Orenga, i el debutant Thatch Unruh va contribuir amb quatre punts. Al final del primer quart, els castellonencs es van avançar 19-21.

En el segon quart, un triple de Dominguez va ampliar la avantatge a +5, però Oviedo es va mantenir a prop, acostant-se 27-29. Aprofitant les pèrdues de pilota de l'Amics Castelló, Oviedo es va anar al descans amb avantatge de 40-37. La segona meitat va començar amb un altre triple de l'Amics Castelló per empatar el partit 40-40. Malgrat un joc igualat, Oviedo va tornar a prendre la delantera gràcies a Horton, que va portar el pes de l'atac asturià i va distanciar el seu equip 59-52.

En l'últim quart, l'Amics Castelló es va mantenir en la lluita, acostant-se 64-61 amb un triple. Malgrat els esforços de Horton, l'Amics Castelló va aconseguir donar-li la volta al marcador 76-77 amb dos minuts restants. No obstant això, Oviedo va tornar a prendre la avantatge 80-77, però una cistella de Faner i una jugada defensiva clau de Bressan li van donar l'oportunitat a l'Amics Castelló de prendre la delantera en el marcador. Finalment, Stutz va convertir els dos tirs lliures decisius per donar-li la victòria 80-81 a l'Amics Castelló, mantenint viva la seva esperança de permanència.

Te puede interesar
maxres

Última competició de Bellido

Redacció
Esports 06 de junio de 2024

José Emilio Bellido, gran esportista de salt i amb 16 medalles en Campeonats d'Espanya, es retira en el club de la seua vida, el Club Atletismo Playas Castellón.

Lo más visto