Al plenari de Castelló s'ha aprovat una declaració en suport a les confraries de pescadors de manera unànime

La controvèrsia del cas 'La Cosa Nostra' com a protagonista de la jornada

General 25 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5352

En aquesta sessió es va posar èmfasi en el seu paper crucial en l'economia local i es van subratllar els reptes que enfronten, com la pesca il·legal i la competència deslleial. Es va fer especial èmfasi en la necessitat de polítiques públiques que protegeixin i promoguin la sostenibilitat del sector pesquer, tant a nivell nacional com europeu.

A més, es van abordar mesures per millorar la situació del poble gitano, reconeixent els seus reptes en àmbits com l'ocupació, la salut i l'educació, i promocionant accions concretes per reduir la discriminació i l'exclusió social.

Pel que fa a les infraestructures educatives, es va discutir sobre la necessitat de delegar competències per a la reforma d'una escola, destacant el compromís de l'ajuntament de col·laborar amb la Conselleria d'Educació per garantir instal·lacions adequades i segures per als estudiants.

Finalment, es va aprovar la inclusió d'una nova associació veïnal en el Consell de Participació Ciutadana, la qual cosa reflecteix el compromís de l'ajuntament de fomentar la participació ciutadana i reforçar els llaços entre l'administració local i la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto